Balcı Market
  • Balcı Marketler Zinciri

Hakkımızda

Hakkımızda

Hakkımızda.

2017 yılında Cumayeri' nde en başarılı yerel perakende markası olma hedefiyle kurulan Balcı Market, ilk mağazasını Cumayeri'nin en işlek ve merkezi noktalarından biri olan Çevrik Mahallesi'nde açmıştır.2018 yılında ise Gümüşova' da ikinci mağazasını açmıştır.

Bugün başta Cumayeri ve Gümüşova da olmak üzere toplam 4 noktada hizmet verirken müşteri memnuniyetinin adresi olmaktan gurur duyuyoruz. Kurulduğu günden beri gerek güleryüzlü çalışanları, gerek vizyon sahibi yönetici kadrosu, gerekse marka hedefleriyle istikrarlı bir ilerleme gösteren Balcı Grup; kalitesinden taviz vermeden büyüyerek size ulaşmaya devam edecektir.

 

Farkımız;


Düzce' de bugün 15 yerel market zinciri ve birçok ulusal ve uluslararası market zincirleri ve hipermarketler bulunmaktadır. Bu marketlerle aramızdaki farklar ise detaylarda gizlidir. Müşteri sadakatini ve memnuniyetini artıran ve uzun yıllardır bu detaylar ile vermiş olduğumuz hizmetler sayesinde Balcı Grup, perakendesinin bugün çok güçlü bir markası haline gelmiştir.

Yine, mağazalarımızda müşterilerimizle kurduğumuz güzel bir ilişkimiz vardır  ve bu güzel ilişki bildiricinin rakipleriyle arasındaki en önemli farkıdır.Tüketicilerin bir marketi tercih etme gerekçelerinin başında hizmet, kalite, hesaplı fiyat, mağazanın yakınlığı ve kolay ulaşılabilirliği gelmektedir.

Diğer önemli bir neden ise büyük Hipermarket ve Mağazalarda gerek reyondaki hizmetliler gerekse yöneticiler tarafından Müşterilerin kalabalık gruplar içerisinde fark edilmesi çok zordur. Ancak biz insanların fark edilme dürtülerinin çok önemli bir husus olduğunu düşünüyoruz. Sonuçta Müşteride her yerde ve her ortamda fark edilmek isteyecektir.

Nasıl mı? Mesela bizim Mağazalarımızda birkaç defa alış verişe gelmiş müşteriler gerek kasiyerler gerek Mağaza Müdürü, Şarküteri Ustası, Kasap Ustası ve tezgahtarlar tarafından mutlaka tanınacaktır. Bu fark edilmektir. Bunun müşteriye getirdiği fayda ise özel isteklerini, ürün veya hizmetlerle ilgili şikayetlerini anında görevli ve çalışan personellerle paylaşabilmeleridir. Yani manavdan misafirim var bana iyisinden bir kilo elma seç, kasaptan'da misafirim var iyi bir çiğ köftelik et verir misin gibi insani ilişkileri kullanarak diyaloglar kurulabilmektedir. İşte biz müşterilerimizle olan ilişkilerimizi bu çerçevede sürdürüyoruz. En önemlisi de müşterilerimizi her zaman dinleyen ve hızlı çözümler üreten dinamik bir yapımızın olmasıdır.

Hijyene çok önem veriyoruz. Tüm mağazalarımızda gıdaların üretilmesi ve tüketilmesi ile ilgili kanuna uygun üretim izin belgesi olan ürünler satın alınmakta ve kanunların belirlediği koşullardada satılmaktadır.
Tüm reyonlarımızda, manav, kasap, şarküteri ve tavuk ürünleriyle ilgili gelişmiş soğuk zincir sistemi bulunmaktadır. Bu sayede müşterilerimize en taze ürünleri sunabilmekteyiz.

Biz rekabetçiyiz en önemli özelliklerimizden biride budur. Bazen başlattığımız fiyat indirimleri ve kampanyalar tüm Düzce'yi etkileyebilmektedir. Yani diğer Marketleri de indirime teşvik ediyoruz. Bu rekabetçi yapımızı çok daha büyük boyutlara taşımak için ciddi altyapı ve teknolojik yatırımlarımız da devam etmektedir.


Bu İçeriği Paylaş

En Taze Ürünler

Cep Yakmayan Fiyatlar

Yüzlerce Çeşit Ürün